Novosti

 
 

 
 



26. riječka regata RU jedrilica odgođena je za 2024.
Novi datum i više detalje objavit će se uskoro !








 
 


Rijeka će po 26. put ugostiti međunarodnu riječku regatu RU jedrilica. U protekla 25 izdanja na ovoj regati je sudjelovalo 136 natjecatelja iz Austrije,Češke, Francuske, Hrvatske, Italije, Mađarske, Norveške, Novog Zelanda, Rumunjske, Slovenije, Španjolske, Švedske, Turske, Ukrajine i Velike Britanije.
 
Kao i uvijek najlakši način prijave je on-line obrazac. Hall of Fame riječke regate sadrži sve dosadašnje pobjednike i osvajače prva tri mjesta, a u desnom stupcu dostupni su rezultati i fotografije svih dosadašnjih regata.

Program regate uključuje natjecanja u subotu, 09.09. s početkom u 12:00 sati, jedrenja, te u nedjelju 10.09. od 10:00 - 15:00 sati s dodjelom nagrada prediđenom u 15:30. Večera za sve sudionike prediđena je na kraju prvog natjecateljskog dana.

Nagrade će osvojiti tri najbolja natjecatelja i najbolji juniori uz posebne poklone za svakog natjecatelja. Hoće li se i Vaše ime naći na popisu svih sudionika riječke regate ili možda i u Hall of Fame saznat će te ako dođete u Rijeku od 09 - 10. 09. 2023.
 


 

 


na vrh ↑