Logistika

 
 

KAKO DO RIJEKE?

 

Click for larger image

Rijeka je najveća luka u Hrvatskoj smještena na obali Jadranskog mora u Kvarnerskom zaljevu. Do Rijeke možete doći iz tri glavna pravca kopnom, ako i morem i zrakom.

Zračna luka Rijeka udaljena je 30 km od grada i nalazi se na otoku Krku. Informacije o zračnoj luci te redu letenja možete dobiti na internetskim stranicama Riječke zračne luke.

U blizini su i sljedeće međunradodne zraćne luke: Pula, Hrvatska (90 km), Zagreb, Hrvatska (150 km), Trieste, Italija (110 km) i Ljubljana, Slovenija (120 km).

Brodsko pristanište nalazi se u središtu grada. Informacije o plovidbenom redu i cijenama usluga te ostale informacije nalaze se na internetskoj stranici Jadrolinije.

Redovitim međunarodnim i domaćim autobusnim linijama Rijeka je povezana s većim gradovima Hrvatske i Europe. Kolodvor se nalazi u središtu grada, na Žabici. Sve informacije o redu vožnje i cijenama karata možete dobiti na internetskim stranicama Autotransa i Flixbusa.  

Glavni željeznički kolodvor nalazi se u Krešimirovoj ulici 5. Informacije o prometovanju vlakova možete dobiti na internetskoj stranici HŽ-a ili na info šalteru na kolodvoru
 

 

GDJE ODSJESTI U RIJECI?

 

Luka Rijeka nema sve usluge standardne marina. Iako je vez u luci siguran i dobro zaštićem, preporučuje se smještaj u nekom od gradskih hotela, hostela ili privatnih apartmana u Rijeci.

 





 


Regatni ured bit će na botelu Marina u riječkoj luci. Marina je 2013. godine preuređena u prvi hrvatski botel (brod-hotel). Smještena je na Adamićevom gatu u centru Rijeke, svega par minuta hoda udaljena od centra grada (Korzo), autobusnog i željezničkog kolodvora, znamenite gradske tržnice, kazališta, kina, muzeja i galerija.

Osim jedinstvenog brodskog ho(s)telskog smještaja na Marini možete ručati i večerati u restoranu ili predahnuti uz kavu ili piće na otvorenoj palubi ili se udobno smjestiti I čavrljati u lounge sobi.

Marina je jedinstveni spoj: "brod s dušom" modernog dizajna, atraktivne ponude na izvrsnoj lokaciji. Dođite, odvažite se na "plovidbu", utonite u san na laganim valovima mora, a probudite se odmorni uz predivan pogled na Kvarner! Poslovni i zabavni sadržaji Rijeke i okolice nadohvat su Vam ruke. Rezervacija je moguća direktno na web stranicama Marine.









 


Svi gradski hoteli su u blizini Luke Rijeka i do njih se može doći laganom šetnjom. To uključuje hotele s dugom tradicijom i visokom kvalitetom usluge kao što su: Grand Hotel Bonavia ****, Best Western Hotel Jadran ****, Hotel Neboder *** i Hotel Continental ***. Svakako posjetite neke od restorana, konoba ili pizzeria koji će vam pružiti nezaboravni užitak primorske kuhinje, uz iznimno kvalitetna vina. Ostale mogućnosti smještaja možete naći ovdje.

 

 

GDJE ODJSESTI U PORTO MONTENEGRU?

 



Porto Montenegro nudi sudionicima Regate tisuću otoka smještaj u luksuznim apartmanima:

  • Visoko kvalitetni apartmanim s 1-4 spavaće sobe

  • Svi apartmani imaju pristup bazenu i fitnesu samo za goste

  • 24 satna recepcija i čuvanje

  • Dostava hrane i čišćenje dostupni na zahtjev

  • Pristup The Village-u; sportski klub, yacht club, butici, restorani, supermarket, apoteka, dnevni spa, frizerski salon i mnoge druge usluge

  • Regent Hotel and Residences

Za više informacija o najmu apartmana molimo kontaktirajte rentals@portomontenegro.com.
 



 


Ostala turistička ponuda Tivta uključuje hotele, apartmane i privatni smještaj. Na raspolaganju je 1800 kreveta u hotelima (6 većih i 4 manja) i nekoliko tisuća kreveta u privatnom smještaju (sobe i apartmani). Hoteli uključuju one se 4 zvjezdice (****) kao što su La Roche, Montenegrino, Primavera i Perper, kao i hotele i apartmane s 3 zvjezdice (***) kao što su Villa Royal, Palma i Magnolia. Popis svih mogućnosti smještaja u Tivtu može se naći ovdje


na vrh ↑