Novosti

 





 


Riječki jedriličarski klub i Jedriličarski klub "Reful" sa zadovoljstvom predstavljaju Creski tjedan jedrenja 2018. Ubilježite u vašem kalendaru 19 - 24. 06. 2018. Pored izvrsnih uvjeta za jedrenje i rustikalne atmosfere Cresa, nudimo vam tjedan natjecateljskog jedrenja na 6 "štap" jedrenja i 1 navigacijskom jedrenju u 4 dana natjecanja.

Cres ima dugi popis domaćinstava mnogih prvenstava na koje je privukao više od 400 jedrilica iz 17 država. U nekoliko proteklih godina održana su 2 Svjetska, 2 Europska, 4 Srednjeevropska, 2 Mediteranska, 1 Jadransko i 4 prvenstva Hrvatske. Vrijeme u lipnju je izvrsno što će olakšati ispunjenje cijelog programa.

Cres je atraktivna lokacija za obitelji i prijatelje učesnika koji mogu uživati u mnogobrojnim znamenitostima i ambijentu netaknute prirode.

Znatni popust na startninu onima koji se ranije prijave: 300 EUR do 31.12.2017, nakon čega je startnina 400 EUR. Startine uključuju vez tijekom natjecanja, zabavu, domjenke i doprinos za vrhunsku pripremu i vođenje regate.

Očekujemo vas u Cresu. Do vaše prijave dijeli vas samo jedan klik.
 

 


na vrh ↑